2019-12-14 10:21:48• hírek • Bajnai Botond

Noelnek gyűjtött az idei karácsonyi vásár alkalmával a Hám János iskolaközössége

Negyedik alkalommal szerveztek karácsonyi jótékonysági vásárt a Hám János Római Katolikus Teológiai Líceumban. Idén egy néhány hónapos, gerincvelői izomsorvadással diagnosztizált érkörtvélyesi kisfiú, Noel kezelési költségeihez kíván hozzájárulni az iskola közössége.

Az előző évekhez viszonyítva sokkal enyhébb volt az időjárás péntek délután a Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum udvarán, minek köszönhetően nagyon sokan eljöttek az idei eseményre.
 

Ahogy az már megszokott az iskolaudvar kerítése mentén végig asztalok sorakoztak, az óvodások, az iskolások, azok szülei és pedagógusai mézeskalácsot, zsíros kenyeret, süteményeket, teát, forralt bort, illetve megannyi kézzel készült ünnepi díszt és egyéb holmit kínáltak a bámészkodók számára. A termékek értékét angyalka-kuponokban határozták meg, ezeket az iskola folyosóján lehetett megvásárolni. Az így befolyt összeget az érkörtvélyesi Noel számára ajánlja az iskola.



Míg a lézengő sokaság a portékák végeláthatatlan sűrűjében válogatott, vagy már a megvásárolt finomságokból falatozott, addig a színpadon zengtek az énekek. Úgy az ovisok, mint az iskolások egy, vagy akár több színpadi produkcióval is készültek, minek köszönhetően a vásár egész ideje alatt karácsonyi énekektől volt hangos az udvar.
 

A rendezvény végére majd’ minden elfogyott, pedig mennyiség volt bőven, ezt jelzi az a 24 100 lejes összeg is, melyet sikerült összegyűjteni ezen az alkalmon, a kicsi Noel javára.







Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: